OVER

Brisk Communicatie helpt uw bedrijf verder door communicatieprocessen te optimaliseren, vraagstukken te beantwoorden en een goede strategie uit te rollen voor alle online/offline communicatie. Maar natuurlijk is Brisk er ook als u handjes tekort komt voor marketing en communicatie werkzaamheden!

SERVICES

Brisk vormt een idee om tot strategie. Maakt van uw visie een plan. Inspireert en formuleert; van concept tot creatie. Brisk is specialist pur sang in corporate communicatie en marketing communicatie.

GOEDE MATCH

Een goede match is het belangrijkste. Het begrijpen van een vraagstuk, het doorgronden van het probleem. Samen met Brisk komt u verder, luisteren is namelijk ons talent. Brisk gaat op in uw bedrijf , maar blijft kritisch. Eerlijkheid en openheid staan voorop!

CONTACT

Meer weten? Niet wachten, maar doen!

Naar de contactpagina

WERK

Bekijk het recente werk van Brisk

43800

UREN WERK

1314

KOPPEN KOFFIE

5321

DOCUMENTEN

2198

MEETINGS

BRISK SERVICES

Brisk is communicatie specialist. Iedere opdracht, klant of situatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Heeft u een vraag die niet aansluit bij onderstaande hoofdthema’s? Neem dan contact op met Brisk.

Corporate communicatie

Een gat tussen imago en identiteit van uw bedrijf? Werken aan een positief imago in uw branche? Reputatieschade opgelopen? Zakelijk succes staat of valt met hoe uw bedrijf over komt op klanten en de daarbij horende reputatie. Brisk helpt met de ontwikkeling van een goed en degelijk imago en/of reputatie beleid en biedt handvatten voor het vormen van een sterke identiteit.

Interne communicatie

Vertrouwen, motivatie, sturing en loyaliteit. De wisselwerking tussen uw mensen en het bedrijf is de olie in de motor. Smeert deze niet goed, dan is het resultaat niet optimaal en kan dit zorgen voor vastlopers. Interne communicatie heeft zoveel meer dimensies dan alleen mensen motiveren en een dialoog op gang brengen. Er spelen vaak veel belangen mee. Brisk adviseert u op dit complexe gebied.

Marketing communicatie

Uw doelgroep meer be├»nvloeden zodat ze over gaan tot actie? Uw dienst of product opvallend in de markt zetten? Een online strategie formuleren of een campagne opzetten? Brisk heeft ruime ervaring in marketing communicatie. De crux zit ‘m in de juiste mix tussen communicatie kanalen en de juiste boodschap.

 

Crisis communicatie

Wat gebeurt er met uw bedrijf als er iets goed mis gaat? Het kost vaak jaren om een goede reputatie op te bouwen. Een onhandige behandeling van een crisis situatie kan uw reputatie in een keer onderuit helpen. Transparante en duidelijke communicatie kan in deze situaties veel ellende voorkomen. Veelal wordt er reactief geacteerd, terwijl met proactief handelen veel voorkomen kan worden. Brisk helpt u met een crisisplan en professionele benadering voor of tijdens een lastige bedrijfssituatie.