IK BEN BRISK

SPECIALIST IN COMMUNICATIE

Het verschil maken door het gat te dichten tussen identiteit en imago? Reputatieschade, persberichten, een nieuwe website, of een interne verandering? Dan zit u goed bij Brisk. Brisk vult het gat tussen een handige medewerker en dat dure communicatiebureau.

Hoe vaak worden dingen niet verkeerd begrepen? Of komt een boodschap niet over zoals bedoeld? Hoe kunnen mensen beïnvloed worden? Alles valt of staat met goede communicatie, verbaal en non-verbaal. Bedrijven communiceren met klanten, intern, online, offline, in goede en slechte tijden. Dit is precies wat Brisk fascineert. Hoe kunnen we al deze stromen zo optimaal laten verlopen; zoveel mogelijk ruis op de lijn verwijderen? Denk aan het intern communiceren van een reorganisatie. Niet leuk, wel belangrijk. Of resultaten delen: welke media gaan we inzetten en wat gaan we precies vertellen? Alles begint met goed doordachte communicatie.

 

Brisk houdt van duidelijkheid. Weten waar je aan toe bent. Kennis delen is net als het opbouwen van vertrouwen heel belangrijk. Brisk helpt verder, bekijkt samen met u de situatie en gaat aan de slag na het uitzetten van een goede strategie. Samen naar die 100%, dat is het doel.

STEP BY STEP

Brisk luistert naar uw vraagstuk. Daarna kijken we samen naar een gepaste strategie en aanpak.

 • 01 IDENTIFICATIE

  - tekst volgt snel

 • 02 PLAN VAN AANPAK

  - Tekst volgt snel

 • 03 START

  - Tekst volgt snel

 • 04 UITVOERING & OVERLEG

  - Tekst volgt snel

 • 05 EVALUATIE

  - Tekst volg snel